foto

Claude Lulé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Switch
2010 Svatební dort
2008 8th Wonderland
2007 Uvnitř
2004 Mon fils cet inconnu (TV film)
Ortel smrti (TV film)
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
2001 Backstage
1988 Bernadette

TV seriály

2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chasse à l'homme (S04E06)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ce n'est qu'un au revoir ! (S01E12)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace