foto

Robert Hummel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Gegen die Angst (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)

TV seriály

2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gegen die Angst (TV film)
2011 Gegen Morgen
2005 Zurück in die Stadt von Morgen (studentský film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
2001 Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
1999 Silnější než smrt (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
1997 Smrt posledního nájemníka (TV film)
1995 Das Versprechen
1991 Die kriegerischen Abenteuer eines Friedfertigen (TV film)
1989 Coming Out
1986 Offiziere (TV film)

TV seriály

2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Felix - Ein Freund fürs Leben (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace