foto

Ingmar Virta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018
2014 Miraklet i Viskan
2010 Simonův vesmír
2008 Glenn (TV film)

TV seriály

2018 Jägarna (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
2017 Hassel (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky