foto

Lotta Tejle

  • nar. 17.3.1960 (59 let)
    Västervik, Kalmar län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
2014 Můj takzvaný otec
2013 Kärlek deluxe
2012 Mammas pojkar
2010 Simonův vesmír
2009 Svatební fotograf
TV-feber (TV film)
2007 Když se muž vrací domů
Pirret
2005 Krama mig
2003 Hubená Sussie
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
Ve jménu pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 30° i februari (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky