foto

Göthe Grefbo

  • nar. 30.10.1921
    Föllinge, Jämtlands län, Švédsko
  • zem. 17.5.1991 (69 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Dårfinkar & dönickar (TV film)
1988 Enkel resa
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
1986 I lagens namn
Kunglig toalette (TV film)
Morrhår & ärtor
1985 Korset (TV film)
1983 Kalabaliken i Bender
Midvinterduell (TV film)
Raskenstam
1980 Barna från Blåsjöfjället
Sverige åt svenskarna
1977 Bratři Lví srdce
1976 Bel Ami
1975 Champagnegalopp
1973 Bröllopet
Emil och griseknoen
Pippi se připravuje na Vánoce
1972 Firmafesten
1971 Dagmar's Hot Pants, Inc.
Lockfågeln
1970 Ett möte på Kretjetovkastationen (TV film)
1969 Eva - den utstötta
Knihkupec, který se přestal koupat
Ni ljuger
Pippi dlouhá punčocha
1968 Badarna
1964 Svenska bilder
1963 Min kära är en ros
1961 Stöten
Svenska Floyd
1959 Bara en kypare
Brott i paradiset
Det svänger på slottet
Fröken Chic
1958 Flottans överman
Jazzgossen
Musik ombord
1957 Herr Sleeman kommer (TV film)
1956 Nattbarn
1955 Friarannonsen
Vildfåglar
1954 I rök och dans
1953 Barabbas
Dumbom
Léto s Monikou
Vi tre debutera
Vägen till Klockrike
1952 Trots
1950 Regementets ros
Restaurant Intim
Två trappor över gården
1949 Janne Vängman på nya äventyr
1948 Eva
Janne Vängmans bravader

TV seriály

1988 Kråsnålen (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Koa är galen (E07)
Auktionen i Backhorva (E06)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pippi går ombord (S01E13)
Pipi v balonu (S01E10)
Pipi slaví vánoce (S01E08)
další epizody (7)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Dokumentární

1969 Ur kärlekens språk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace