foto

Martha Canga Antonio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Girl from Mogadishu
Cleo
2015 Black

TV seriály

2020 Over Water (TV seriál)
Goede raad (S02E08)
2019 Baptiste (TV seriál)
2018 Over Water (TV seriál)
Sporenonderzoek (S01E08)
Biechten of zwijgen (S01E07)
Een vriendendienst (S01E06)
další epizody (7)
2017 Hvozd (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky