Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (154)

Adel_ZH 

všechny recenze uživatele

Tento počin od Netflix mi úplne sadol. Brutálny príbeh, ( nikdy pred tým som o Lupinovi nepočula ), soundtrack pecka. Na konci každej časti sa úroveň zdvihne a on ich zase v ďalšej preští. WAU. Nezamýšľam sa, koľko je z toho reálnych veci. Toto je oddychovka. Teším sa na pokračovanie. Dlho som nevidela niečo tak dobré 5* ////// Update: po zhliadnutí 2.série som čakala veľkolepejší koniec, niečo špeciálne 4* ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pohádkový příběh o chlápkovi, který se inspiruje knihou o galantním zlodějovi. Hezky se na to kouká, tempo sice není obvykle nějaké bláznivé, ale určitě nebude nudit. Omar Sy v hlavní roli byla dobrá volba. Drzý náběh na další sezónu snad ani nevadí. 4* S02: nic moc nového, tak nějak je jasné, že to všechno dopadne dobře. Některé části podvodů jsou fajn, ale jiné seriály/filmy toho jsou schopni docílit v jednom díle a ne to roztahat na celou sérii. 3* - pokud opravdu bude 3. série, asi si nechám ujít. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Sympaticky dareba, sviznost a dobre zpracovani.. avsak pribeh, hlavni dejova linka, je prisli bridka, kazdy logicteji uvazujici si domysli viniky slozitě hledane tajemnym zlodejem. Vyslo by to sotva na strednestopazovy film, zase z toho nekdo vsak chtel vytriskat money money money... a nastavovanim se pribeh prakticky stava nekoukatelnym, sceny s vrahem jsou az smesne, takovy najemny zabijak by se asi dlouho neuzivil. ()

chozze008 

všechny recenze uživatele

verbale muzes si jit dneska v klidu vyhonit, protoze to vypada ze zacinas mit nasledovniky viz majo0007, za chvili tady bude velka zumpa, plna hovadskej komentaru. Muzete spolu zacit chodit, ale prosim te nepis nam jak to dopadlo, tvoje zvratkoidni vylevy k tomu co si videl nam staci ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu mi začal hlavní hrdina lézt poměrně dost na nervy. Z frajera, kterej chce napravit starý křivdy se vyklube vychcánek, kterej od malička akorát ojebává lidi, zneužívá svoje přátele a kamarády a jako otec se chová jako nezodpovědnej debil. Nemluvě o tom, že jakoby inspirace a použití jména slavného francouze zavání spíše brutálním zneužitím dobré značky než tou inspirací. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)
  • Při závěrečném útěku dorazí francouzská policie i ve voze Škoda Octavia combi. (Mydlivoj)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama