foto

Luca Lionello

  • nar. 9.1.1964 (56 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Credo in un solo padre
Havana Kyrie
2018 Beyond the Mist
Youtopia
2017 Il Giocatore Invisibile
MMA Love Never Dies
Ninna nanna
2016 Calcolo infinitesimale
I nostri passi
L'Attesa
2015 Fantasticherie di un Passeggiatore Solitario
Soldato semplice
2014 Bota
Figli di Maam
Pasolini - vyp.
Ultima Fermata
2013 Il ragioniere della mafia
Roma Criminale
2012 L'innocenza di Clara
2011 Balkan Bazaar
Console italiano, Il
Passannante
2010 Ultime 56 ore, Le
2009 Le ombre rosse
Napoli, Napoli, Napoli
2008 François
K. Il bandito
Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
Sandrine nella pioggia
Ti stramo: Ho voglia di un'ultima notte da manuale prima di tre baci sopra il cielo
Vita da paparazzo (TV film)
2007 Cover boy: L'ultima rivoluzione
Noční můra od vedle
2005 Concorso di colpa
Gli occhi dell'amore (TV film)
Marie
Sangue, la morte non esiste
Svatý Petr (TV film)
2004 Umučení Krista
2003 Blindati (TV film)
2002 Francesco (TV film)
Italiano, L'
2000 Banda, La (TV film)
1999 Operace Odyssea (TV film)
1998 Delitto di Via Monte Parioli, Il
Ladri si diventa (TV film)
1997 Decisionista, Il
1996 Il cielo è sempre più blu
1993 Ispettore Sarti, L' (TV film)
1992 Gangsters
1991 Famiglia in giallo, Una (TV film)
Paprika
1988 Don Bosco
Piccole stelle
1987 Mak pigreco 100
1986 Sposerò Simon Le Bon - Confessioni di una sedicenne innamorata persa dei Duran Duran

TV seriály

2020 Curon (TV seriál)
The Maze (E07)
The Wolves (E06)
The Curse (E05)
další epizody (7)
2017 Non uccidere (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2009 Palermo (TV seriál)
2005 Sospetti 3 (TV seriál)
1992 Contro ogni volontà (TV seriál)
1988 Rally (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)

Dokumentární

2008 La fabbrica dei tedeschi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky