foto

Claire Wilcox

  • nar. 2.7.1955 (65 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Horatio Alger Jones (TV film)
1963 Wives and Lovers
1962 40 Pounds of Trouble

TV seriály

1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Shane (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky