foto

Tim Grobe

  • nar. 1969
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord bei Nordwest - Gold! (TV film)
2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2015 Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
2011 Zeitfenster (studentský film)
1996 Engelchen

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace