foto

E.M. Forster

  • nar. 1.1.1879
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.6.1970 (91 let)
    Coventry, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 A Room with a View (TV film) - kniha
1992 Rodinné sídlo - kniha
1991 Kam se i andělé bojí vstoupit - kniha
1987 Maurice - kniha
1985 Pokoj s vyhlídkou - kniha
1984 Cesta do Indie - kniha

TV seriály

2017 Rodinné sídlo (TV seriál) - kniha
Epizoda 4 (E04) - kniha
Epizoda 3 (E03) - kniha
Epizoda 2 (E02) - kniha
další epizody (4)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - kniha
Out of the Unknown (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace