foto

Adam Bajerski

  • nar. 27.5.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2018 Wesele (TV film)
2017 Tenkrát v listopadu
2015 Excentrici
2014 Karuzela
2012 Představ si
2010 Mała matura 1947
2009 Miasto z morza
2008 Serce na dłoni
2007 Fígle
2005 Solidarita, solidarita
2004 Spam
2003 Přimhuř oči

TV seriály

2020 Osiecka (TV seriál)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (13)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Oskarżony (S11E13)
Wesele (S11E12)
Kurtka (S11E11)
další epizody (4)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Kolekcjoner (S10E12)
Radar (S10E11)
další epizody (10)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrączka (S08E13)
Czarna wdowa (S08E12)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
další epizody (17)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Eden (S06E01)
Rabunek (S05E12)
další epizody (14)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
další epizody (14)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Osaczony (S02E06)
Jabłka (S02E05)
Skarb (S02E04)
další epizody (6)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S01E13)
Aniołek (S01E12)

Dokumentární

2013 Wege Durchs Labyrinth - Der Komponist Krzysztof Penderecki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky