foto

Bernd Fischerauer

  • nar. 11.3.1943 (77 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Frei (TV film)
2007 Gipfelsturm (TV film)
2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Amen.
2000 Nicht mit uns (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1998 Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1991 Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1981 Aufsteiger, Der (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Frei (TV film)
2011 Salto Vitale (TV film)
2007 Gipfelsturm (TV film)
2006 Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2000 Nicht mit uns (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1985 Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1984 Wie im Paradies oder Ein gnadenloser Tag im Leben des Alois B. (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
1981 Aufsteiger, Der (TV film)
1975 Change
1970 Traumauto Nr. 5 (TV film)

TV seriály

1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Florian III (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vom Reich zur Republik - Der Weg zur Macht (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik (TV seriál)
Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)

Divadelní záznam

1968 Betrug durch Aberglauben (divadelní záznam)
Die goldene Flöte (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Apropos Film (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky