foto

Jonathan Haagensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cano Serrado
2016 Três Tipos de Medo
2015 Vai que Cola: O Filme
2010 Bróder
2009 Embarque Imediato
2007 Cidade dos Homens
2006 Noel - Poeta da Vila
2004 Čtyři za žádného
2002 Golden Gate (Palace II)
Město bohů
Seja o que Deus Quiser
2000 Palace II

TV seriály

2020 Vševědoucí (TV seriál)
2019 Mechanizmus (TV seriál)
Kde se ta špína bere? (S02E01)
2017 Carcereiros (TV seriál)
2016 Me Chama de Bruna (TV seriál)
2008 Os Mutantes (TV seriál)
2004 Da Cor do Pecado (TV seriál)
2003 Cidade dos Homens (TV seriál)

Dokumentární

2013 Cidade de Deus: 10 Anos Depois

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky