foto

Sylvie Granotier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Brumes du Souvenir (TV film)
2016 La Veillée
2013 Chambre noire (TV film)
Stiller Sommer
2012 Roxaniny ruce (TV film)
Trois mondes
2009 C'est mon tour (TV film)
Entre deux eaux (TV film)
Proměna
2008 De sang et d'encre (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
Par la grande porte (TV film)
2005 Pomme de newton, La (TV film)
2004 Penn sardines (TV film)
2003 Un été de canicule (TV film)
2002 Destin de Clarisse, Le (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
La femme de mon mari (TV film)
Největší ženská naděje
1998 Drôle de père (TV film)
Poloviční šance
Si je t'aime, prends garde à toi
Un flic presque parfait (TV film)
1997 Parfum de famille (TV film)
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
1995 Le Nouveau monde
1993 Milujeme Matyldu?
1990 Bouřlivý život
Muž uvnitř
Vražedné kóma (TV film)
1988 Savannah
1987 Tandem
1985 Le transfuge
Mule de corbillard, La (TV film)
1984 Femme ivoire, La
Nebezpečná partie
1983 Souvenir de Juan-Les-Pins
1982 Dernier jour, Le
Steppe, La (TV film)
1981 Livingstone (TV film)
Viens chez moi, j'habite chez une copine
1979 Une femme dans la ville (TV film)

TV seriály

2019 Soupçons (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Au-delà des apparences (TV seriál)
À qui la faute ? (E06)
L'Histoire d'amour (E05)
Manon bisou (E04)
další epizody (6)
Baron noir (TV seriál)
Remontada (S02E06)
2016 Baron noir (TV seriál)
Pianoforte (S01E07)
2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (4)
2010 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Un lieu incertain (E04)
2007 Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Tourbillons (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
L'Ennemi public n° 2 (E01)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Marie-Marie (TV seriál)
1980 Papa Poule (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
De mémoire d'homme (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Au nom du fils (TV film)
1993 Coma
1989 Pentimento

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Nuit de la lune rousse (S01E06)

Host

TV pořady

2009 Le monde en face (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace