foto

Karin Neuhäuser

  • nar. 1955
    Leonberg, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Radegund
2017 Odnikud
2016 Am Ende ist man tot
Die Hände meiner Mutter
Sag mir nichts (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Rosannas Tochter (TV film)
2009 Mein Kampf
Mé dvě ženy (TV film)
2008 Mein Gott, Anna! (TV film)
2007 Aquanauten
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Na úpatí sopky (TV film)
2006 Emmino štěstí
Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
2003 Můj otec (TV film)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
Der Freund von früher (TV film)
To byla ale noc! (TV film)
2001 Herz
Krysy (TV film)
1991 Video jela, zelen bor (TV film)
1983 Schwestern (TV film)

TV seriály

2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace