foto

Ceyda Düvenci

  • nar. 16.4.1977 (41 let)
    Bursa, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
2010 Ejder Kapanı
2005 Mühim Olan Aşkımız (TV film)
2004 Hoşgeldin Hayat
2002 Abdülhamit düserken
Öyle Bir Sevda ki (TV film)
2000 Canlı Hayat (TV film)
Gece Yarısı Hikayeleri (TV film)
1999 Baba (TV film)

TV seriály

2018 8. Gün (TV seriál)
2016 Babam ve Ailesi (TV seriál)
2015 Maral: En güzel Hikayem (TV seriál)
2014 Aşkın Kanunu (TV seriál)
2011 Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
2010 Şen Yuva (TV seriál)
2006 Hasret (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
2005 Maki (TV seriál)
Son Yüzleşme (TV seriál)
2004 Kasirga insanlari (TV seriál)
Sil Baştan (TV seriál)
2003 Zalim (TV seriál)
2000 Dikkat Bebek Var (TV seriál)
Parça Pinçik (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1997 Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

TV pořady

2015 Buyur Burdan Bak (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace