foto

Vauxhall Jermaine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krish and Lee
2015 Amar Akbar & Tony
Mission Impossible – Národ grázlů
Playing Dead
2013 Svengali
2011 Víkend
2010 Gulliverovy cesty
2008 Franklyn
Poppy Shakespeare (TV film)

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Something Wicked This Way Comes (E06)
2016 Pátý (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2015 Londongrad (TV seriál)
This Is England '90 (TV seriál)
2014 Suspects (TV seriál)
2010 Pini (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2012 Stephen Hawking a jeho Grand Design (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace