foto

Katja Hoffmann

  • nar. 25.11.1970 (50 let)
    Rheinfelden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Herzversagen (TV film)
2011 Homevideo (TV film)
2010 Neviditelná láska (TV film)
2008 Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
Pusa pro hrocha (TV film)
Willkommen im Club
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
1997 Simones Entscheidung (TV film)

TV seriály

2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Donnerova služební cesta (S01E04)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Immer Ärger mit Nele (S04E02)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod ist schneller (S06E05)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky