foto

Yoshij Grimm

  • nar. 1991

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Paní Zima (TV film)
2006 T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
2005 Pusa pro hrocha (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2003 Zkáza lodi Estonie

TV seriály

2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Mitten im Leben (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky