foto

Jack Watling

  • nar. 13.1.1923
    Chingford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.5.2001 (78 let)
    Chelmsford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Downtime
1983 Belles (TV film)
1974 Dům plný diamantů
1973 Father Dear Father
1972 Soukromý detektiv
The Adventures of Barry McKenzie
1965 The Nanny
1964 Who Was Maddox?
1961 Anna Karenina (TV film)
Flat Two
Mary Had a Little
Nearly a Nasty Accident
Never Back Losers
Nothing Barred
The Queen's Guards
Three on a Spree
1960 Potopte Bismarck!
1958 Gideon's Day
Links of Justice
The Solitary Child
Zkáza Titaniku
1957 Admirable Crichton, The
Chain of Events
That Woman Opposite
The Birthday Present
1956 Reach for the Sky
1955 Pan Arkadin - Důvěrná zpráva
Windfall
1954 A Time to Kill
Dangerous Cargo
Tale of Three Women
The Golden Link
The Sea Shall Not Have Them
Trouble in the Glen
1953 Flannelfoot
Meet Mr. Lucifer
Stryker of the Yard
1952 Otec se má skvěle
Private Information
1951 Bílé chodby
1950 Maria Chapdelaine
Once a Sinner
1949 Pod obratníkem Kozoroha
1948 Easy Money
Quartet
The Winslow Boy
1947 The Courtneys of Curzon Street
1945 Společný cíl
1944 Cesta vpřed
1943 Příběh jedné z nich
The Demi-Paradise
1942 Flying Fortress
The Day Will Dawn
The Young Mr. Pitt
1938 Sixty Glorious Years

TV seriály

1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Doctor's Daughters (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 The Misfit (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Q5 (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Newcomers (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Dickensovy povídky (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Stryker of the Yard (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 This Is Show Business (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky