foto

Fabian Passamonte

  • nar. 10.7.1973 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blind & Hässlich
2016 Léto na Lanzarote (TV film)
Mängelexemplar
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
2013 Tears
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
Smrtící včely (TV film)
Weitertanzen
2007 Annas Alptraum kurz nach 6 (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
Unsere Grenzen (studentský film)
2004 Fliehendes Land
S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2002 Home Run
S.O.S. Barracuda - Terror im Paradies (TV film)
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Mein Vater und andere Betrüger (TV film)

TV seriály

2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1988 Singles (TV seriál)

Dokumentární

2004 Co/Ma

TV pořady

2009 Mystery Challenge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace