foto

Felix Bresser

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Agnes a jeho bratři
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
2001 Gnadenlose Bräute (TV film)
Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
Suck My Dick
2000 Die Liebende (TV film)
Otto - Der Katastrofenfilm
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Männer sind wie Schokolade (TV film)
Waiting Time, The (TV film)
1998 Die heilige Hure (TV film)
Doppeltes Spiel mit Anne
Gotta Have It (TV film)
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace