foto

Juraj Petráň

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Attonitas
2011 Meruňkový ostrov
2004 Zůstane to mezi námi
1994 Baščovanský a zať (TV film)
1993 Zurvalec (TV film)
1992 Kaviareň Lýra (TV film)
Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
Starec a cár (TV film)
Zrkadlo (TV film)
1991 Ježišova matka (TV film)
Lorenzaccio (TV film)
Ženské oddelenie (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Dravý nálet panny (TV film)
Exemplárny prípad (TV film)
Holič Britva a duch Vydriduch (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Čertovo vrece (TV film)
1987 Ako som nedostal Nobelovu cenu (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Ženský zákon (TV film)
1986 Moliére (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
1985 Balada o vkladnej knižke (TV film)
Ideálny manžel (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Epizóda (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Staviteľ Solness (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Deravé vrecko (TV film)
1982 Krkavci (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
1981 Emília Galottiová (TV film)
Nie je všedný deň (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Večera (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)

TV seriály

1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace