foto

Franz Kollasch

  • nar. 3.10.1923 (96 let)
    Eiltorf, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dom Juan (TV film)
1984 Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1977 Konsequenz, Die
1976 Silný Ferdinand
1974 Krankensaal 6
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
1969 Fragestunde (TV film)
1968 Das Missverständliche im Leben des Herrn Knöbel (TV film)
Nur ein Cello (TV film)
1967 Drei Jahre (TV film)
1966 Der Neger (TV film)

TV seriály

1978 Das Ding (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky