foto

Joachim Bernhard

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Spiegelbild des Seins
1990 Hrozná holka
1988 Schwarze Obelisk, Der (TV film)
Schön war die Zeit
1985 Küken kommen, Die
1983 Die Schaukel
1982 Posledních pět dnů
1981 Frankfurt Kaiserstraße
Ponorka
1980 Knobbes Knoten (TV film)
1979 Traumbus
1978 Heroin 4 (TV film)

TV seriály

1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Die chinesische Methode (S01E251)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Heimat - Eine deutsche Chronik (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Vlny za lodí (S01E156)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky