foto

Lorenzo Gioielli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrizio De André: Principe libero
2017 Blue Kids
2016 Veloce come il vento
2015 Mia madre
2014 Arance e Martello
Profesoři zločinu
Vzpomínáš si?
2013 Velká nádhera
2012 Román o jednom masakru
2009 Dvojitý čas
2008 Božský
2006 Rodinný přítel
2005 Anno a primavera, Un (TV film)
2004 Part Time (TV film)
1999 Madri, Le (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)

TV seriály

2015 1992 (TV seriál)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2003 Sospetti 2 (TV seriál)
1996 Avvocato delle donne, L' (TV seriál)
Maresciallo Rocca, Il (TV seriál)
1990 Chobotnice 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace