foto

Lorenzo Gioielli

  • nar. 31.7.1961 (58 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 DNA - Decisamente non adatti
The Last Planet
2019 Io sono Mia
2018 Fabrizio De André: Principe libero
2017 Blue Kids
2016 Veloce come il vento
2015 Mia madre
2014 Arance e Martello
Profesoři zločinu
Vzpomínáš si?
2013 Velká nádhera
2012 Román o jednom masakru
2009 Dvojitý čas
2008 Božský
2006 Rodinný přítel
2005 Anno a primavera, Un (TV film)
2004 Part Time (TV film)
1999 Madri, Le (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)

TV seriály

2015 1992 (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
2003 Sospetti 2 (TV seriál)
1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 Dalam-iwa Goseumdochi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky