foto

Marc Bertolini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Posluchač (studentský film)
2011 Un jour mon père viendra
2009 Chat et souris (TV film)
Dans tes bras
2008 Síla odvahy
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
Scorpion
2004 Lovci pokladů
Nevinný žert
2003 Le Pharmacien de garde
Rien ne va plus (TV film)
2002 Grande brasserie, La (TV film)
2001 Change moi ma vie
Salut la vie (TV film)
2000 Mômes, Les (TV film)
Největší ženská naděje
1998 Deux mamans pour Noël (TV film)
Famille de coeur (TV film)
1988 La lumière du lac
1985 Année terrible, L' (TV film)
Pekelný vlak

TV seriály

2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
La Robe de Margaux (S01E03)
Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Les Yeux fermés (S02E06)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Le sélec (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky