foto

Douglas Håge

  • nar. 6.3.1898
    Göteborg, Švédsko
  • zem. 18.11.1959 (61 let)
    Göteborg, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Fridolfs farliga ålder
Sängkammartjuven
1958 Fridolf sticker opp!
Fröken April
Musik ombord
1956 Lille Fridolf och jag
1955 Hemsöborna
Hoppsan!
Männen i mörker
1954 Café Lunchrasten
Hjälpsamma herrn
1953 Göingehövdingen
Resan till dej
Vi tre debutera
1952 Čekající ženy
1951 Letní sen
Min vän Oscar
1950 Frökens första barn
Fästmö uthyres
Regementets ros
1949 Boman får snurren
Hur tokigt som helst
Lattjo med Boccaccio
Sjösalavår
Skolka skolan
Sven Tusan
1948 Calle og Palle
En svensk Tiger
Hudba v temnotách
Kvinnan gör mig galen
Lilla Märta kommer tillbaka
Livet på Forsbyholm
Soldat Bom
1947 91:an Karlssons permis
Bruden kom genom taket
En fluga gör ingen sommar
Här kommer vi!
Nattvaktens hustru
Stackars lilla Sven
Supé för två
Sången om Stockholm
1946 Barbacka
Det glada kalaset
Eviga länkar
Kärlek och störtlopp
Medan porten var stängd
Prší nám na lásku
1945 13 stolar
Blod och eld
Det var en gång...
En förtjusande fröken
Flickorna i Småland
Fram för lilla Märta
Gomorron Bill!
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Sextetten Karlsson
Vandring med månen
1944 Dolly tar chansen
Mitt folk är icke ditt
Narkos
Nyordning på Sjögårda
Skeppar Jansson
Vår Herre luggar Johansson
1943 En fånge har rymt
I brist på bevis
I mörkaste Småland
Král smíchu
Livet måste levas
Prästen som slog knockout
1942 Flickan i fönstret mitt emot
Kvinnan tar befälet
Livet på en pinne
Sexlingar
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
1941 Bara en kvinna
Göranssons pojke
1939 Oss baroner emellan
1938 Bara en trumpetare
Den stora kärleken
Karriär
1932 Vi som går köksvägen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace