foto

Siu-ming Lui

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 P feng bao
2017 Na pokraji šílenství
Rázová vlna
2016 Lao Li
2015 Zóna smrti: Čas odplaty
2014 Qie ting feng yun 3
2013 Operace: Bílá bouře
2012 Krvavé peníze
Xuan hong
2010 Informátor
2009 Jin qian di guo
Odstřelovač
Wang jiao jian yu
2008 Fa fa ying king
Nebezpečný svědek
Qing tai
San bu guan
Yi ban hai shui, yi ban huo yan
2007 Ren zai jiang hu
Šílený detektiv
2006 Ti fang lao qian
2005 Meng long
Que sheng
Zhi ai
2004 Bao lie du shi
2003 Dvojitý úder
Volavka II
Xin han
2002 Hun po wu qi
Love Undercover
2001 Jiu long bing shi
2000 Romancing Bullet
Zhong hua du xia
1996 Guo chan xue ge wei long
Sha ren ruan jian
1995 Fallen Couple
Gao ya xian
Gong pu II
Hard Touching
He ping fan dian
Informer
Miao jie gu shi
Special Duties Unit (TV film)
Velké riziko
Zei wang
Zhen xiang
1994 7 jin gong
Bao yu jiao yang
Chong an shi lu: O ji
Dai fu zhi jia
Jiu pin zhi ma guan: Bai mian Bao Qing Tian
Konečná volba
Man qing shi da ku xing
My Body, My Soul
Po huai zhi wang
Pěst legendy
Ren yu chuan shuo
Sheng Gang yi hao tong ji fan
Si wang jian yu
Stalo se v Číně V
The Power of Money
Xin ying xiong ben se
Zui sheng meng si: Wan Zai zhi hu
1993 Ai zai hei she hui de ri zi
Bang jia Huang Qi-Hui
Bo Lan jie da shao
Bosonohý kluk
Chi luo kuang ben
China Girls
Mie men can an: Nie sha
Ren rou tian fu luo
Tao xue wei long zhi long guo ji nian
Wei Xiao Bao: Feng zhi gou nu
Wu shu: Ji mi dang an
Xiang Gang qi an: Qiang jian
Xue sha lian huan
Yi ben man hua chuang tian ya II miao xiang tian kai
Yi dai xiao xiong: San zhi qi
Zheng ren
Zou shang bu gui lu
1992 92 Hei Mei Gui dui Hei Mei Gui
Bai mei gui
Hong tian huang jia jiang
Huang jin bu dui
Killer Flower
Love and Justice
Nan dao nu chang
Sisters Outlaw
Tao xue wai zhuan
Wang jiao ma chang
Xia sheng
Xiang Gang jian sha ji an
Xin long zhong hu dou
1991 Du xia II zhi Shang Hai tan du sheng
Lao dou wu pa duo
Lie huo wei qing
Qing ben jia ren
Tygří klec 3
Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
1990 Bullet to Survive
Chu dao gui jing
Xi huan de gu shi
1989 Gui gou ren
Ren hai gu hong
Zhong yi qun ying
1988 Ba wang nu fu xing
Chuang xie xian sheng
Navěky drakem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky