foto

Michael Barrington

  • nar. 3.7.1924
    Brentford, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.6.1988 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Atom Spies (TV film)
1978 The Stud
1977 The Black Panther
1972 Soukromý detektiv
1970 Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1968 Up the Junction
1967 Privilegium
1961 Follow That Man
Payroll
1960 Ďábelský klub

TV seriály

1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
Cribb (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
1977 Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky