foto

Cyd Hayman

  • nar. 1.5.1944 (76 let)
    Bristol, Avon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mask of Murder
1980 Godsend, The
1979 Lidský faktor
The Mourning Brooch (TV film)
1977 Gentleman samotář (TV film)
1972 Van der Valk a dívka (TV film)
1971 Percy

TV seriály

1998 Killer Net (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
1987 My Husband and I (TV seriál)
1984 Lame Ducks (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1979 After Julius (TV seriál)
Goodbye Darling (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Alpha Child (S01E07)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Anyone Can Play (E08)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Manhunt (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky