foto

Dolores Gray

  • nar. 7.6.1924
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 26.6.2002 (78 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Módní návrhářka
1956 The Opposite Sex
1955 It's Always Fair Weather
Kismet
1944 Pan Skeffington
1942 Lady for a Night

TV seriály

1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
1952 The Buick Circus Hour (TV seriál)

Dokumentární

1994 That's Entertainment! III Behind the Screen

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace