foto

Julia Beerhold

  • nar. 21.9.1970 (49 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El último traje
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
Westfalia
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Tomo (studentský film)
2012 Heiter bis wolkig
Maria
Život není med
2011 Bloch - Inschallah (TV film)
Freilaufende Männer (TV film)
Tatort - Herrenabend (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Nepatrné lži (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
2006 Emmino štěstí
Null Zwo Drei Eins (studentský film)
2004 Für immer für dich (TV film)
Láska musí počkat (TV film)
V cizí kůži (TV film)
2003 Smrtelné vydírání (TV film)
2002 Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1998 Helden und andere Feiglinge
In alter Freundschaft (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt bez varování (S21E09)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
Hol's der Geier (E12)
další epizody (5)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
další epizody (6)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Malý nepřítel zvířat (S02E02)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Santa Claus je mrtev (S01E02)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky