foto

Christiane Hörbiger

  • nar. 13.10.1938 (81 let)
    Vídeň, Rakousko

Kontakt

  • Christiane Hörbiger

    AGENTUR ALEXANDER CARLA REHM GMBH
    Internationales Schauspieler Management

    Lamontstraße 9
    81679 München
    Deutschland

Herecká filmografie

Filmy

2019 StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Vrahova múza (TV film)
2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
Die letzte Reise (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
Aus dem Archiv: Otto Schenk (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
2013 Stiller Abschied (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Die kleine Lady (TV film)
Nečekané překvapení (TV film)
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Meine Schwester (TV film)
Po tvém boku (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2008 Annas zweite Chance (TV film)
Der Besuch der alten Dame (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Die Geschworene (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Loupežník Hotzenplotz
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Hengstparade (TV film)
Mathilde liebt (TV film)
Neue Freunde, neues Glück (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Utajené dědictví (TV film)
2003 Das verlorene Kind (studentský film)
Pralinková královna (TV film)
2001 Klaras Hochzeit (TV film)
Černá vdova
2000 Schimanski musí trpět (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
1999 Jimmy the Kid
Preis der Sehnsucht, Der (TV film)
1998 Busenfreunde 2 - Alles wird gut! (TV film)
Letzte Chance für Harry (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
Hunger - Sehnsucht nach Liebe
Lamorte (TV film)
1996 Diebinnen
Hofrat Geiger (TV film)
1995 Kapital, Das (TV film)
Zum Glück gibt's meine Frau
1994 Alles auf Anfang
Ich begehre dich
Kolotoč života (TV film)
Von Frau zu Frau: Die Sammlerin (TV film)
Vídeňská špička
1993 Magier, Der
Probefahrt ins Paradies
Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1992 Herr Ober!
Schtonk!
1991 For Parents Only
Himmelsschlüssel
1990 Spät bezahlte Schuld, Die (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
1986 Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
Wilhelm Busch (TV film)
1984 Donauwalzer (TV film)
1982 Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
1979 Victoria
1977 Brennendes Geheimnis (TV film)
1976 Der Talisman (TV film)
Hund im Hirn (TV film)
1973 Eine egoistische Liebe (TV film)
Versuchung im Sommerwind
Was Ihr wollt (TV film)
1972 Hauptsache Ferien
Mensch, ärgere dich nicht
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
1970 Jedermann (TV film)
1969 Die Fee (TV film)
1966 Das Märchen (TV film)
Ollapotrida (TV film)
1965 An der schönen blauen Donau (TV film)
Brooklyn-Ballade (TV film)
1964 Die Kinder (TV film)
Hofloge (TV film)
Katharina Knie - Ein Seiltänzerstück (TV film)
Verschwender, Der
1962 Anatol (TV film)
Das Mädel aus der Vorstadt (TV film)
Der Unschuldige (TV film)
Eine Nacht in Venedig (TV film)
Leutnant Gustl (TV film)
1961 Bauer als Millionär, Der
Der Zerrissene (TV film)
Schweyk im zweiten Weltkrieg (TV film)
1960 Der Degen mit den Genien (TV film)
Der jüngste Tag (TV film)
1959 The Perjurer
1958 Immer die Radfahrer
1957 Der Edelweißkönig
1956 Der Meineidbauer
Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
1955 Der Major und die Stiere
Die Wirtin zur Goldenen Krone

TV seriály

2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Konečná stanice Vídeň (S01E01)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Dokumentární

2018 Aus nächster Nähe: Christiane Hörbiger (TV film)
Peter Alexander – Eine Legende. Unvergessen. (TV film)
2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)
1965 Fünfter Akt, siebte Szene. Fritz Kortner probt Kabale und Liebe (TV film)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)