foto

Thomas Mraz

  • nar. 11.10.1975 (45 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das beste Orchester der Welt
Exil
Kaiserschmarrndrama
2019 A Hidden Life
StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
Vier Saiten (TV film)
2018 100 Eur
Geschenkt (TV film)
Trafikant
Vrahova múza (TV film)
2017 Herrgott für Anfänger (TV film)
2015 Supersvět
2014 Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Bad Fucking
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
2012 Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Kebab mit Alles (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
2010 Aufschneider (TV film)
Neúmyslný únos Elfriede Ott
2009 Encyclopaedia Niavaranica (TV film)
2002 Besatzung

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Alles für den Hugo (E16)
Kunst ma ned helfen? (E14)
Fantasie ist Fantasie (E10)
další epizody (4)
2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
Expert na zločin (TV seriál)
Spurlos (S02E02)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (9)
2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 18 (S02E08)
Folge 17 (S02E07)
Folge 16 (S02E06)
Soko Vídeň (TV seriál)
Wir sind viele (S11E16)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Heile Welt (S01E01)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2013 CopStories (TV seriál)
Oida? (S01E08)
Janus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Späte Rache (E10)
Schwarz auf weiß (E07)
další epizody (4)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Roswitha Thaler (S04E03)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Andere Umstände (E01)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
2009 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Umzüge (S02E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderisches Geheimnis (S04E12)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Saubermacher (S01E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Encyclopaedia Niavaranica (TV film)

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Encyclopaedia Niavaranica (TV film)

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky