foto

Jin-yeong Jang

  • nar. 14.6.1974
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea
  • zem. 1.9.2009 (35 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Yeonae, geu chameul su eobtneun gabyeoum
2005 Cheong yeon
2003 Kookhwakkot hyanggi
Singgeuljeu
2002 Obeo deo reinbou
2001 Soreum
2000 Rány pod pás
Ssairen
1998 Jaguimo

TV seriály

2007 Lobiseuteu (TV seriál)
1998 Maeumyi gowayaji (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)
1997 Nae anui cheonsa (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace