foto

Ankie Lau

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Loď snů - Šanghaj (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
2004 Untreu (TV film)
1997 Last Chance Love
1989 Atem, Der
Hab' ich nur deine Liebe
Leo Sonnyboy
1985 Big Mäc
Dva nosáči a video
Místo činu - Osudná nejistota (TV film)
1978 Fei Long guo jiang

TV seriály

2006 La moglie cinese (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 My Secret Summer (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Last Chance Love

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Last Chance Love

Producentská filmografie

Filmy

1997 Last Chance Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace