foto

Markus Gertken

  • nar. 1966
    Cloppenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Tod einer Journalistin (TV film)
2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
Lola
Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
2013 Prameny života
2006 Karo a Pán Bůh
2002 The Daemons (studentský film)
1993 Vehlefanz
1984 Baumeister Solness (TV film)

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Aus der Kurve (S16E24)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Ich bin Du (E01)
You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
X-company (TV seriál)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2016 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gesetzeshüter (S05E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Glück und Glas (S12E24)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Manga-Mädchen (S15E01)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Wikinger und Indianer (S02E14)
2013 Policie Hamburk (TV seriál)
Tvrdí chlapi (S08E09)
Inga Lindström (TV seriál)
Jiskra lásky (E51)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Vor Anbruch der Nacht (S07E18)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky