foto

Markus Gertken

  • nar. 1966
    Cloppenburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Friesland - Schmutzige Deals (TV film)
2017 Kommissarin Heller - Verdeckte Spuren (TV film)
2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
Lola
Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
2015 Veterinář vyšetřuje: Stará kletba (TV film)
2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
Prameny života
2006 Karo a Pán Bůh
2002 The Daemons (studentský film)
1993 Vehlefanz
1984 Baumeister Solness (TV film)

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Ich bin Du (E01)
You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Wikinger und Indianer (S02E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace