foto

Konstantin Samoukov

  • nar. 10.1.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Varavva
2017 Sezon posadok (TV film)
V poslednij raz proščajus (TV film)
2015 Duchless 2
2013 Iuda
2012 Avgust. Vosmogo
2010 Jolki

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace