foto

Anna Michajlovskaja

  • nar. 3.7.1988 (31 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Noční směna
2001 Druhořadí lidé

TV seriály

2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Ogoň (S02E15)
Čužaja žizň (S02E13)
další epizody (11)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Zombi (S01E31)
Zverinaja staja (S01E30)
další epizody (23)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Tajnyje znaki (S01E05)
2009 Barvicha (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2007 Kadětstvo 3 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Miloserdije (S02E04)
Na kryše (S01E05)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Koněc světa (S04E07)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 R. R. R. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky