foto

Mag Ruffman

  • nar. 28.2.1957 (62 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Inheritance
2014 Bully Fighters
1999 My Grandmother Ironed the King's Shirts
Shadow Lake (TV film)
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
1991 Cizinec mezi svými (TV film)
1989 Hledání zázraků (TV film)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Když se kácí les (TV film)
Perry Mason se vrací (TV film)
1982 Vražedná linka

TV seriály

2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neštěstí v lásce (S09E12)
2000 Timothy Goes to School (TV seriál)
1996 Cesta do Avonlea (TV seriál)
So Dear to My Heart (S07E13)
The Last Hurrah (S07E12)
Return to Me (S07E11)
další epizody (13)
1995 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Homecoming (S06E13)
A Time To Every Purpose (S06E12)
What a Tangled Web We Weave (S06E11)
další epizody (13)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Minister’s Wife (S05E13)
Enter Prince Charming (S05E12)
Otherwise Engaged (S05E11)
další epizody (13)
1993 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Hearth and Home (S04E13)
Home Movie (S04E12)
The Disappearance (S04E11)
další epizody (13)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Friends, Old Wounds (S03E13)
The Calamitous Courting of Hetty King (S03E12)
High Society (S03E11)
další epizody (13)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Misfits and Miracles (S02E13)
A Mother's Love (S02E12)
It's Just a Stage (S02E11)
další epizody (9)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
Aunt Hetty's Ordeal (S02E03)
How Kissing Was Discovered (S02E02)
další epizody (17)
1987 Amerika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace