foto

Oliver Marlo

  • nar. 1956
    Trevír, Rheinland-Pfalz, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der mit dem Schlag (TV film)
2015 A já na to: Eh (studentský film)
Kobra 11 - Bez milosti 1. část (TV film)
Nicht schon wieder Rudi!
2013 Černá díra (TV film)
Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
2009 Kobra 11 - Milovaný nepřítel (TV film)
2008 Speed Racer
2006 Vlak smrti (TV film)
Životní pojistka
2005 Playa del futuro
2002 Operation Rubikon (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2000 Smrt milionářky (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Hin und weg (TV film)
1998 Místo určení: Berlín
Zugvögel - ... einmal nach Inari
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Fuck Hamlet
1993 Morfars resa
Rosenemil
1988 Linie 1
Rosinenbomber (TV film)

TV seriály

2015 Weinberg (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Titus, der Satansbraten (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Im Zweifel für... (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace