foto

Oliver Marlo

  • nar. 1956
    Trevír, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der mit dem Schlag (TV film)
2015 A já na to: Eh (studentský film)
Nicht schon wieder Rudi!
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Halbwertszeit
2008 Speed Racer
2006 Vlak smrti (TV film)
Životní pojistka
2005 Playa del futuro
2004 Transport
2003 Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
2002 Operation Rubikon (TV film)
2000 Smrt milionářky (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Hin und weg (TV film)
1998 Místo určení: Berlín
Zugvögel ... einmal nach Inari
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Fuck Hamlet
1993 Morfars resa
Rosenemil
1988 Linie 1
Rosinenbomber (TV film)

TV seriály

2019 Místo činu (TV seriál)
Der höllische Heinz (S50E01)
2015 Weinberg (TV seriál)
Erkenntnis (E06)
Schmerzen (E05)
Trauma (E04)
další epizody (5)
Kobra 11 (TV seriál)
Bez milosti 1. část (S19E09)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Milovaný nepřítel (S14E09)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nebenwirkungen (S04E16)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Herrenrunde (S04E02)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schlaf, Kindlein, schlaf (S33E13)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Die anatolische Fliege (S01E05)
1999 Horečka (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Titus, der Satansbraten (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Im Zweifel für... (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky