foto

Bella Halben

  • nar. 1957
    Hamburg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tatort - National feminin (TV film)
2019 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl
Zwischen uns die Mauer
2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2017 Der Tod und das Mädchen: Van Leeuwens dritter Fall (TV film)
Kupředu levá
Tatort - Auge um Auge (TV film)
Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 Deník Anne Frankové
Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Nur eine Handvoll Leben (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Das Dorf des Schweigens (TV film)
Die kalte Wahrheit (TV film)
Zlaté království
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
Veve
2013 Der Kaktus (TV film)
Exit Marakéš
2011 Das Blaue vom Himmel
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2010 A je tu Lola!
2009 Die Tür
Německo '09
Šípková Růženka (TV film)
2008 Im Winter ein Jahr
Morgen räum' ich auf (TV film)
2007 Autistic Disco
Das Herz ist ein dunkler Wald
2006 Zimní cesta
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Druhá liga
2004 Aus der Tiefe des Raumes
2003 Hierankl
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Baader
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Jeans
1998 Candy
1995 Looosers!

TV seriály

2021 Nächste Ausfahrt Glück (TV seriál)
Beste Freundinnen (E02)
Juris Rückkehr (E01)
2012 Místo činu (TV seriál)
Ordnung im Lot (S01E828)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
Der sterbende Dandy (E05)
2006 Bella Block (TV seriál)
Mord unterm Kreuz (E21)
Das Glück der Anderen (E20)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Scorpions Forever
2009 Halbe Wahrheit, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky