foto

Alexej Longin

  • nar. 22.7.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Opasnyj pěreplet (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2016 Bitva o Moskvu
2013 Idealnoje ubijstvo
2009 Pojedinki: Sčastě razvědčika (TV film)

TV seriály

2018 Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2015 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Koroleva igry (TV seriál)
2013 Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
2012 Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
Glubokoje prikrytije (E11)
Sljozy korolevy (E10)
další epizody (11)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dom (S02E07)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Illjuzionist (S01E07)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2015 Vsjo k lučšemu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace