foto

Chana Eden

  • nar. 23.11.1932 (86 let)
    Haifa, Palestina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Sněhurka a sedm trpaslíků
1982 Remembrance of Love (TV film)
1958 Wind Across the Everglades

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace