foto

Katja Heinrich

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Füchsin - Spur in die Vergangenheit (TV film)
2017 Tatort - Tanzmariechen (TV film)
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
2011 Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1981 Trompeten Anton

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödlich frisch (S14E23)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sankt Kennedy (S03E11)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bernd & Harry (S11E14)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná závislost (S03E05)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hoffnung für Anna (E80)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky