foto

Wanda Worch

  • nar. 12.12.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stopy zločinu (TV film)
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2005 Místo činu - Vánice (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (5)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky