foto

Jan Hinter

  • nar. 1952
    Marburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Tattoo
1999 Gelbe vom Ei, Das (TV film)
1998 Im Atem der Berge (TV film)

TV seriály

2000 Místo činu (TV seriál)
Bittere Mandeln (S31E06)
1999 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Martinské posvícení (S30E27)
Drei Affen (S30E20)
1998 Místo činu (TV seriál)
Bildersturm (S29E12)
Kolín - Manila (S29E07)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

2001 Woman and a Half: Hildegard Knef, A

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Familie Wöhler auf Mallorca (TV film)
Osudové léto na Mallorce (TV film)
2013 Léto v Itálii (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
2008 Schokolade für den Chef (TV film)

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die schlaflosen Nächte (E12)
2019 Místo činu (TV seriál)
Väterchen Frost (S50E36)
2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Frau im Zug (E09)
Místo činu (TV seriál)
Schlangengrube (S49E20)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Místo činu (TV seriál)
Fangschuss (S48E12)
2016 Místo činu (TV seriál)
Ein Fuß kommt selten allein (S47E18)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
Místo činu (TV seriál)
Erkläre Chimäre (S46E21)
2013 Místo činu (TV seriál)
Summ summ summ (S44E11)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Hinkebein (S43E10)
2011 Místo činu (TV seriál)
Grabenkämpfe (S42E13)
2010 Místo činu (TV seriál)
Der Fluch der Mumie (S41E13)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Pokání (S40E26)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
Místo činu (TV seriál)
Krumme Hunde (S39E14)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Noční vysílání (S38E25)
Ruhe sanft (S38E09)
2006 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Smolařka Marie (S37E07)
2005 Místo činu (TV seriál)
Der doppelte Lott (S36E32)
Der Frauenflüsterer (S36E11)
2003 Místo činu (TV seriál)
Sag nichts (S34E31)
3 x schwarzer Kater (S34E23)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Münster - Skvrna (S33E22)
Schlaf, Kindlein, schlaf (S33E13)
1999 Místo činu (TV seriál)
Drei Affen (S30E20)
1998 Místo činu (TV seriál)
Bildersturm (S29E12)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Moltke (S19E14)
1978 SOKO München (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Flucht nach vorn

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky