foto

Pia Andersson

  • nar. 1986
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
2016 Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho
Onnenonkija
Todella kiihottavaa
2011 Ihana Aina (studentský film)
2010 Veijarit

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace